Sale!

Dyshek Aloe Vera

72.00120.00

Dysheku “Aloe Vera” – Rehati dhe Mirëqenie në çdo Gjumë

Përjetoni rehati me Dyshekun “Aloe Vera”. E frymëzuar nga fuqia qetësuese dhe riparuese e aloe veras, ky dyshek me lartësi prej 20cm është dizajnuar për të ndihmuar në rigjenerimin e trupit tuaj gjatë natës.

Dimensioni

120x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 90x200cm

Shopping Basket