Jorgan Damas

21.9924.99

,

Jorgani Damas sjell një kombinim të përsosur të ngrohtësisë dhe stilit që do të përshtatet bukur në çdo dhomë gjumi. I mbushur me materiale të cilësisë së lartë që ofrojë komoditet dhe rehati gjatë gjumit

Jorgani Damas është ideal për të gjitha stinët e vitit.

Dimensioni

140x220cm, 200x220cm

Shopping Basket