Sale!

Jorgan Swiss Comfort

19.5022.49

,

Jorgan Swisscomfort – Komoditet në Çdo Sezon

Një gjumë i qetë dhe i rehatshëm është çelësi për një ditë të suksesshme, jorgani “Swisscomfort” është projektuar për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj.

Jorgani “Swisscomfort” vjen me një pëlhurë të butë dhe të qëndrueshme që ofron rehati dhe freski. Mbushur me fibra cilësore, ky jorgan siguron ngrohtësi gjatë gjumit.

 

Dimensioni

140x220cm, 160x220cm, 200x220cm

Shopping Basket