Jorgan Veror 160x210cm

10.99

,

Jorgan veror i bardhë, i bërë nga një material i lehtë me kualitet të lartë Jorgani ka një dizajn me vija duke ofruar një pamje të pastër dhe elegante. Është i përkryer për netët e ngrohta verore pasi siguron një mbulesë të lehtë dhe të rehatshme, pa shkaktuar nxehtësi të tepërt. Kjo e bën jorganin veror ideal për të mbajtur një temperaturë të rehatshme gjatë gjumit.

Shopping Basket
Scroll to Top