Karrige e lëkurës

135.00

,

Zbuloni kombinimin perfekt të dizajnit modern dhe komfortit absolut me Karrigen e lëkurës. Një shtesë e shkëlqyer në çdo ambient, kjo karrige ofron një përvojë të rehatshme uljeje. Lëkura është e zgjedhur me kujdes për qëndrueshmëri dhe lehtësi në pastrim, duke ju garantuar një pamje dhe ndjesi të përsosur për vite me radhë.

Këmbët elegante prej metalit jo vetëm që sigurojnë një bazë të fortë dhe të qëndrueshme por edhe shtojnë një bukuri të madhe. Dizajni i tyre i zhdërvjellët shërben si një kontrast i mrekullueshëm me butësinë vizuale të lëkurës, duke krijuar një veçori të veçantë në dhomën tuaj.

Shopping Basket