Sale!

Orë muri scandi ribble

Original price was: 44.00€.Current price is: 35.20€.

,
Ora e murit Scandi Ribble ka një dizajn minimalt që ju shton bukuri në ambientin tuaj.
Pjesa e përparme në forme shiritave dhe shtresa rrethore nga druri së bashku bëjnë orën të duket bukur në çdo pjesë të shtëpisë.
Ora ka diametër 31cm.
Shopping Basket