Set çarçafësh Breathable

25.0029.00

,

Set Çarçafësh “Breathable” – Freski dhe Komoditet!

Përjetoni një gjumë të qetë dhe të rehatshëm me Setin e Çarçafëve Breathable nga koleksioni ynë i veçantë.E  krijuar për ata që vlerësojnë një ndjesi  freskie, ky set çarçafësh siguron qarkullimin optimal të ajrit për të ju mbajtur të freskët përgjatë gjithë natës.

Dimensioni

140x220cm, 160x220cm, 200x220cm

Shopping Basket