Set çarçafësh Krinkëll lux 3D 200x220cm

19.99

,

Seti i carcafëve “Krinkëll lux 3D ” është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një kombinim të përsosur të stilit në dhomën e gjumit. Punuar me materiale të larta cilësore dhe me një teksturë të veçantë krinkëll që nuk ka nevojë për hekurosje, ky set ofronë rehati të përditshme pa shqetësimin për mirëmbajtje të vështirë. Ngjyra e bardhë dhe dizajni i thjeshtë, por elegant, e bëjnë atë të përshtatshëm për çdo stil dekori, nga moderni deri te klasiku.

Shopping Basket
Scroll to Top