Tepih Therapy 19127_040

79.00189.00

Shtoni bukuri ambientit tuaj me tepihun therapy. Ngjyrat e tij të ngrohta dhe të buta sjellin një element qetësie dhe elegancë, ndërsa kualiteti i lartë me përbërje 100% nga material akril siguron qëndrueshmëri për vite me radhë.

Dimensioni

120x180cm, 160x230cm

Shopping Basket