Sale!

Dyshek Lavander

94.50174.30

Dysheku “Lavender” – 25cm Komoditet dhe Cilësi me Garanci

Dysheku Lavander është pjesë e koleksionit tonë premium me një lartësi impresive prej 25cm dhe një garanci trevjeçare, duke ju siguruar një gjumë e të rehatshëm për vite të tëra.

Karakteristikat Kryesore:

  • Lartësi dhe Mbështetje: Me një lartësi prej 25cm, dysheku Lavender ofron mbështetje të shkëlqyer trupore dhe një përvojë superiore gjumi.
  • Garanci e Qëndrueshmërisë: Me një garancion të sigurt trevjeçar, investoni në qetësinë e mendjes dhe në cilësinë e gjumit tuaj.
  • Dimensione për Çdo Nevojë: I disponueshëm në katër madhësi standard – 90x200cm, 120x200cm, 160x200cm, dhe 180x200cm – për t’u përshtatur nevojave dhe hapësirave të ndryshme.
Dimensioni

120x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 90x200cm

Shopping Basket