Set çarçafësh Breathable

25.0033.00

Seti i çarçafëve “Breathable” është krijuar për t’ju dhënë një përvojë më të rehatshme dhe më qetësuese të gjumit. Përbërë nga materiale të zgjedhura me kujdes që lejojnë qarkullimin e ajrit, ky set ju ndihmon të mbani një temperaturë të përshtatshme gjatë gjithë natës. Dizajni i tij i thjeshtë me vija të holla vertikale ofron një pamje elegante që mund të integrohet lehtësisht në çdo dekor të dhomës së gjumit.

,

Seti i çarçafëve “Breathable” është krijuar për t’ju dhënë një përvojë më të rehatshme dhe më qetësuese të gjumit. Përbërë nga materiale të zgjedhura me kujdes që lejojnë qarkullimin e ajrit, ky set ju ndihmon të mbani një temperaturë të përshtatshme gjatë gjithë natës. Dizajni i tij i thjeshtë me vija të holla vertikale ofron një pamje elegante që mund të integrohet lehtësisht në çdo dekor të dhomës së gjumit.

Karakteristikat kryesore përfshijnë:

  • I butë dhe i lehtë që promovojnë një ndjenjë freskie dhe komoditeti.
  • Ngjyra e butë që mund të kombinohet me lehtësi me një gamë të gjerë ngjyrash dhe stilesh në dhomën tuaj të gjumit.
  • Materialet e qëndrueshme që garantojnë një përdorim të gjatë dhe të lehtë për t’u pastruar.

Seti përfshin  çarçafin, dy këllëf jastëku dhe këllëfin e jorganit, të gjitha të dizajnuara për t’ju ofruar një cilësi dhe rehati të pakrahasueshme. Ndryshoni ndjenjën e dhomës suaj të gjumit dhe përmirësoni cilësinë e gjumit tuaj me setin e çarçafëve “Breathable”.

Dimensioni

140x220cm, 160x220cm, 200x220cm

Shopping Basket